تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

تخفیف ۳۰ درصدی هتل‌های مشهد تا دهه فجر | تاثیر کمبود پرواز‌ها در کاهش میزان اشغال هتل‌ها

  • کد خبر: ۱۹۶۴۸۴
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
تخفیف ۳۰ درصدی هتل‌های مشهد تا دهه فجر | تاثیر کمبود پرواز‌ها در کاهش میزان اشغال هتل‌ها
رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی از تخفیف ۳۰ درصدی هتل‌های مشهد تا دهه فجر سال جاری خبر داد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

محمود مادرشاهیان در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت اشغال هتل‌های مشهد عنوان کرد: ورود مسافر به خراسان رضوی پس از دهه صفر و فصل تابستان مدتی افت شدیدی داشته است، در حال حاضر نیز ظرفیت اشغال هتل‌های مشهد حدود ۴۰ درصد است.

وی افزود: هنوز با کمبود پرواز مواجه هستیم و مشکلات آن حل نشده است. پرواز زیادی به مشهد صورت نمی‌گیرد، هرچند افزایش قیمت پرواز‌ها در کاهش درصد اشغال هتل‌ها نیز تاثیرگذار بوده است.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران خراسان رضوی تصریح کرد: پرواز‌ها بیش از ۳۰ تا ۴۰ درصد افت داشته است. این کمبود پرواز کاملاً مشهود است، چراکه وقتی به فرودگاه مراجعه می‌کنید متوجه خلوتی فرودگاه نسبت به گذشته می‌شوید.

مادرشاهیان بیان کرد: زائران زیادی داریم که می‌خواهند به مشهد سفر کنند، اما با مشکل کمبود پرواز روبه‌رو هستند.

وی گفت: در حال حاضر هتل‌های خراسان رضوی تا دهه فجر امسال با ۳۰ درصد تخفیف آمادگی پذیرش از زائران را دارند، در حالیکه نرخ هتل‌های مشهد در سال ۱۴۰۲ هنوز افزایش قیمت نداشته‌اند. این ۳۰درصد تخفیف روی نرخ سال ۱۴۰۱ حساب می‌شود.

مادرشاهیان خاطرنشان کرد: استاندار خراسان رضوی پیگیر افزایش پرواز‌ها و سفر‌های ریلی و اتوبوسی به مشهد است تا بتوانیم زائران را به صورت گروهی وارد مشهد کنیم.

وی ادامه داد: در نظر داریم زائران را به صورت کاروانی همانند سفر‌های عمره و عتبات و با بسته‌های ارزان‌قیمت وارد مشهد کنیم. تمام تلاش ما این است که سفر‌های زیارتی ارزان‌قیمتی برای زائران فراهم کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->